DE OUDE BANK

DE OUDE BANK · 23. maart 2019
Leuk dat je mijn blog leest. Dit is een vervolg op de blog van 16 februari die ik voor De Oude Bank - schreef over BETONLOOK VERF van L'Authentique. Nu schrijf ik over het effect van verschillende kleuren Betonlookverf op gekleurde in plaats van witte Betonlookprimer.
DE OUDE BANK · 20. april 2018
We kennen het allemaal wel, de kwaliteit van de keuken is nog prima, maar eigenlijk wil je wel wat anders. Of, je hebt net een nieuw huis gekocht en de keuken is nog kort daarvoor vernieuwd, maar totaal niet jou stijl of smaak. Wat dan? Tja een nieuwe keuken is behoorlijk kostbaar en meteen een behoorlijke verbouwing. Dan is het natuurlijk het leukste om zelf te klussen en met kleine veranderingen de keuken een totaal andere uitstraling te geven. Hoe? Nou lees en kijk maar gauw verder.

DE OUDE BANK · 16. februari 2018
In dit vervolgblog voor De Oude Bank ga ik je alles vertellen over hun best verkochte product op dit moment, de Betonlook Verf. Wat is dit voor verf, hoe werkt het en hoe ziet het eruit. Ik hoop dat je net als ik door het lezen van dit blog nieuwsgierig wordt naar deze, mag ik wel zeggen, wonderlijke verf.
DE OUDE BANK · 19. januari 2018
Net voor de kerstvakantie werd ik benaderd door Geja, eigenaresse van De Oude Bank. Ze vroeg mij of ik het misschien leuk zou vinden om blogger te worden voor De Oude Bank. Ik ken Geja al een aantal jaren, voorheen heb ik hier in de winkel gewerkt. En nu doe ik nog steeds de styling van de winkel. In mijn EERSTE BLOG heb ik daar al eerder over geschreven. En nu dus bloggen voor De Oude Bank. Wauw wat super dat ik daarvoor gevraagd ben. Het is heel leuk als je hoort dat iemand heel enthousiast...

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram