· 

Nieuwe beton effecten

Leuk dat je mijn blog leest. Dit is een vervolg op de blog van 16 februari die ik voor De Oude Bank - schreef over BETONLOOK VERF van L'Authentique. Nu schrijf ik over het effect van verschillende kleuren Betonlookverf op gekleurde in plaats van witte Betonlookprimer.

Gekleurde Primer

Ik hoor je denken, gekleurde primer......huh...., en waarom dan? Jaap van De Oude Bank vertelt: wij verkopen nu voor het vierde jaar Betonlook Verf. De vraag: Kan het ook op de vloer? Kregen wij steeds vaker. Mijn collega Geja die alle privé en zakelijke kleuradviezen voor haar rekening neemt, vond de combinatie met de witte primer vaak te druk en niet geschikt voor een vloer. Al brainstormend kwamen we toen uit op een mix van grijze primer met een enkel shot bruin pigment, de perfecte basis voor vele tinten Betonlook Verf met een subtieler effect. Met de keus voor zoveel variatie kan je eindeloos aan de slag, en is 250 m2  voor een vloer of muur qua effect ineens geen probleem meer, de klant heeft daarmee veel meer deze mogelijkheden. 

Een voorbeeld

Om je te laten zien wat het verschil is, maakte ik de foto hieronder, al kun je op een foto toch lang niet zo goed het effect zien als in het echt. Op het paneel zit de kleur KIEZEL op de witte primer, en op de muur zit ook ook de kleur Kiezel met de lichtgrijze primer. 

De Oude Bank is gespecialiseerd in Betonlook Verf. en kan door kennis en ervaring met jou een gewenst effect & kleur uitzoeken. Je creëert in je interieur een unieke uitstraling, je eigen persoonlijke sfeer, die past bij jouw woning of bedrijf. De Oude Bank die met het merk L`Authentique Betonlook verf werkt, heeft zelf nieuwe kleuren gemengd die alleen bij daar te verkrijgen zijn, namelijk Beton, Lood, Mist, Duin en Kalk. Hieronder zie je de laatst genoemde drie exclusieve Oude Benk-kleuren.

MIST - DUIN - KALK

Uitstraling in je interieur

En de foto's hieronder zijn in de winkel van De Oude Bank gemaakt. Daar kun je goed in het echt zien hoe prachtig deze Betonlook kleuren er uit zien.

Styling en foto's: adrianastyling.nl

Ik hoop dat ik je weer enthousiast heb kunnen maken voor deze leuke winkel, en de Betonlook verf & krijtverf die ze verkopen. Al hun producten zijn ruim op voorraad en ze hebben veel voorbeelden op muren, vloeren, tegels, tafels etc. Ben je nieuwsgierig en wil je meer zien, kijk dan op de website:

www.de-oude-bank.nl, of ga langs bij De Oude Bank in Zwolle, en vergeet vooral geen foto's van mee te nemen, want uit 40 mogelijkheden de juiste kleur kiezen is wel van groot belang, vinden ze bij De Oude Bank. 

 

Mocht je graag kleuradvies willen bij de krijtverf voor muren - 200 kleuren - ook dan kijkt Geja graag met je mee als je foto's laat zien. 

 

Voor nu, bedankt voor het lezen van dit blog. 

Wil je meer lezen, kijk dan eens bij BLOGS ADRIANA STYLING.

 

Liefs Adriana 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram