· 

HOME STOCK ZWOLLE

Mijn eerste officiele pers event, met Instagrammers die ik volg via sociale media. Wauw dat is echt zo tof!

Ongeveer 2 weken geleden kreeg ik via Insta een bericht van Sanne van @enstijl, dat ik een uitnodiging had gekregen van haar via de mail van de nieuw te openen Home Stock winkel in Zwolle.  Ik maakte even een vreugde dansje, Dat was toch wel heel gaaf.

Gelukkig waren we thuis, en nog niet op vakantie. 

Gisteren was het dus zover, Ik had er zo'n zin in! En vond het ook super spannend, hoe zou het gaan, wie zouden er komen pffffff.

Om iets over 12 uur stapte ik gehaast de winkel binnen. Ik was natuurlijk weer net te laat van huis gegaan omdat ik ineens bedacht had een soort vlog op mijn insta stories te zetten. Dom Dom Haha ik ook weer, maar gelukkig ik was er (ik kon net nog een parkeerplekje in de buurt bemachtigen). Luky me!

Tussen de meiden die daar liepen voelde ik me prima op mijn plek. Hoewel ik er wel even met klotsende okseltjes liep hoor, (het is ook zo warm;-) hihi. En er waren ook een paar bekenden, dat maakt het dan al makkelijker.

 

Kijk je mee.

BINNEN KIJKEN

Bij binnenkomst begroet deze machtige grote opgezette leeuw je. Hij ziet er geweldig uit en lijkt griezelig echt. Hij overziet alles en bewaakt deze prachtige winkel. Ik kan je vertellen dat hij aan een natuurlijke dood gestorven in een dierentuin, en opgezet door @taxidermy_demuseumwinkel.
De winkel heeft echt een wauw factor, je kijkt je ogen uit! Je ziet mooie, exotische kleuren. Prachtige banken en stoelen in rijke stoffen. Allerlei soorten kasten en tafels. En de meest uiteenlopende prints, behang en accessoires om jou huis of werkplek een mooie, persoonlijke en unieke uitstraling te geven. Of om iemand een bijzonder cadeau te doen. Het geeft je een warm, behaaglijk en knus gevoel om door deze winkel heen te wandelen. Alleen daarom al is Home Stock Zwolle zeker een bezoek waard!

DE LUNCH

Na het ontmoeten, rondkijken en foto's maken mochten we gaan zitten aan een prachtig gedekte en kleurrijke tafel. De lunch was al net zo kleurrijk en lekker als de aankleding eromheen, echt genieten!

Dit alles was georganiseerd door Sanne van @enstijl. Het lekkere eten kwam van Bij Hartje Zwolle vandaan, Mmmmmm zalig was het.

ONTWERPEN

Na al dit heerlijks en het gezellige kletsen met de meiden, mochten we een hele leuke workshop doen. Zelf een lampenkap ontwerpen. We kregen allemaal een leeg Moodboard, en konden kiezen uit prachtige stoffen, Franjes en veertjes. Ook uit 3 grote behang boeken van Cole & Son, waarin je de meest prachtige dessins, dieren en prints kon vinden. Je mocht zelf de grote en de vorm van de kap bepalen, en of het een hangende of staande lamp moest zijn. Zo leuk! Iedereen was super enthousiast en ging lekker aan het uitzoeken en bedenken. Zelf koos ik voor een panterprint behang.

HOE HET BEGON

Home Stock opende in 2014 voor het eerst zijn deuren in een leegstaand winkelpand in het Raaksgebied in Haarlem. Wat begin als een pop-up interieurwinkel van zo'n 3 maanden,groeide snel uit tot een mini-warenhuis van 1500m2 vol inspiratie, een plek waar geen bezoekje saai te noemen was. Een jaar later opende Home Stock een vestiging in Eindhoven en ging de webshop online.

Inmiddels hebben Nijmegen en Rotterdam een eigen Home Stock filiaal, en nu kan ook Zwolle aan dit lijstje worden toegevoegd.

DETAILS

HEERLIJK

Wauw ja!, wat een ervaring. Om iets voor 15.00 uur liep ik met een prachtige tas (goodiebag) vol met allemaal mooie spulletjes en een heerlijk gevoel weer deze mooie winkel uit. Wat een aanwinst voor een stad als Zwolle! Een stad waar ik trotse inwoner van ben en waar ik heel graag kom, mijn man denkt daar overigens wat anders over aangezien ik nooit zonder iets moois uit deze stad thuis kom haha.

Maar echt een geweldige winkel ik kan niet anders zeggen!, maar je zult er toch echt zelf heen moeten gaan want zoiets wil je gewoon zien en ervaren!

Foto gemaakt door @byaranka

Daar zit je dan ineens.

Bedankt Home Stock en Sanne @enstijl!!!

Het was een heerlijke ervaring.

 

Wat fijn dat je mijn blog hebt gelezen en ik hoop dat je door mij een nieuwsgierig bent geworden naar al dat moois hier.

Dus heb je tijd en ben je Zwolle kijk dan gouw eens binnen bij.

 

Home Stock

Oude Vismarkt 26

Zwolle

 

Veel Liefs van mij.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Willemien (zaterdag, 25 augustus 2018 16:53)

    Super leuk! Wat een aanwinst voor Zwolle en super leuk om je verhaal te lezen, heerlijk!

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram