· 

14 JAAR GETROUWD

Samen met mijn grote liefde Daan al weer 14 jaar getrouwd. En wat waren we jong, ik was toen 22 en hij 24 jaar.

We zijn al 18 jaar bij elkaar. Tijdens de jaarwisseling op 1-1-2000 hebben we elkaar ontmoet, best bijzonder. Ik werd aan hem voorgesteld via een wederzijdse vriendin. Ik was zelf net 18 geworden, en ben nu dus al de helft van mijn leven samen met mijn lief.

En voel me gezegend en gelukkig met hem en ons gezin.

13 MEI 2004

In November 2016 waren we dus 12,5 jaar getrouwd, en dit wilden we niet zomaar laten passeren. De liefde is iets moois maar vooral iets kostbaars en waardevols dat je moet koesteren en onderhouden. De liefde die standhoud wat er ook gebeurt is zo bijzonder. Dat is zeker wel een feestje waard dachten wij. Maar jammer november koud en nat, niet zo leuk voor een buitenfeest. En dat was iets wat ik heel erg graag wilde. Onze trouwdatum 13 mei viel in het jaar dat we 13 jaar getrouwd waren op een zaterdag. Mooi symbolisch en super dus voor een feestje!! Dus vierden we vorig jaar ons 13 jarig huwelijksfeest op zaterdag 13 mei, met onze meest waardevolle en lieve familie en vrienden.

Voor de uitnodiging gebruikten we deze leuke foto's deze waren gemaakt op de trouwdag van Daan zijn jongste broer.

Dus we wilden het graag vieren deze dag. Het liefst op een leuke buiten locatie. En ik vond het leuk om er een beetje een thema feestje te geven, bohemian. En belangrijk dat kinderen er lekker konden spelen, aangezien we zelf 3 kids hebben. Maar ook de vrienden die zouden komen hun kinderen mee zouden nemen. Je hoopt dan natuurlijk op mooi weer maar je weet natuurlijk nooit of dat goed uitpakt. We vonden een hele toffe locatie hier in de buurt. Bij restaurant NUNU, hier staat een grote tipi tent. En er was een heerlijke grote speeltuin. Een super leuke locatie dus!

Wat hadden we een geluk, het weer was lekker aangenaam. De zon scheen veel en het was genieten van het buiten zitten, vrolijke mensen en spelende kinderen. Ik had zelf de aankleding van de tent en buiten gedaan (adrianastyling), samen met het weer gaf het een heerlijk sfeer. Ook was de dresscode: bohemian, feestelijk maar niet te chique. En iedereen zag er super uit. Ik had ik Margriet van @Bloom_en_shoots gevraagd, zij maakte deze prachtige foto's op deze dag en stelde op verzoek de mooie boeketten samen. En ze maakte mijn mooie haarstukje (bloemenkrans) van bloemen. Prachtig! Het maakte het bohemian gevoel helemaal af!! En ik voelde me prachtig!! In een jurk van ASOS, kimono van de Bershka en mijn vintage leren laarsjes. De meisjes hadden allebei roze kanten jurkjes aan en Floris een broek met bretels net als zijn vader.

Foto's en bloemen: Bloomenshoots.

Lekker eten en drinken, muziek en gezelligheid. Ook lazen Daan en ik aan elkaar een brief voor waarin we allebei onze liefde en waardering, moeiten, geluk en zegen uitspraken naar elkaar. Echt zo mooi en fijn om te kunnen doen en te kunnen delen. Ook hadden we van allebei onze familie's lieve woorden, en een prachtig lied. Zo fijn om dit mee te maken samen.

Wat een heerlijke mooie dag, alweer 1 jaar geleden. De tijd gaat zo snel!, soms is het fijn om stil te staan en te genieten samen. En beseffen hoe gelukkig we zijn samen en hoe waardevol geluk en liefde is.

Gezegend voel ik me, dat we samen het leven kunnen vieren!

 

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog .Ik vind het bijzonder om dit te delen en ik ben benieuwd wat je ervan vond.

Maar ook als je tips of ideeën hebt, of wil samenwerken. Ik hoor graag van je.

 

Liefs mij♡

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mevr.vanzon (woensdag, 23 mei 2018 15:20)

    Wat een geweldig leuk stukje én toffe foto's!!! Liefs Hannah! X

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram