· 

MEI VAKANTIE

Dit jaar hebben we twee weken mei vakantie, dus tijd om er samen met ons gezin een leuke vakantie week van te maken. We besloten om naar Frankrijk te gaan. Naar Rille bij Huttopia, dit zijn natuurcampings op prachtige locaties midden in de natuur. Op deze Campings vind je een ruim bod aan accommodaties van hout en doek. Maar je kunt er ook zelf kamperen, en er hangt een heerlijk ontspannen en relaxte sfeer. Het was wel heel spannend om te gaan, want het was toch zo 8 uur rijden hier vandaan. En we wilden het wel in 1 keer rijden. Maar hadden tot nu toe nooit langer dan 4 uur gereden met de kinderen. En hoopten dan ook dat het voor hen niet te lang zou zijn, want met wat pauzes ertussen zit je toch al snel aan een 9,5 uur onderweg. Ik had voor alle kinderen voor onderweg cadeautjes meegenomen en dat gaf ik dan om de zoveel tijd, en natuurlijk konden ze ook filmpjes kijken. En het is ons echt heel erg meegevallen. Ze waren echt heel erg lief!! Zowel op de heen, als gisteren op de terugreis.

Toen we daar aankwamen om 20.30 op zaterdag avond, was het er nog best fris op de camping maar je zag al wel hoe mooi het er was. Gelukkig hadden we een heerlijke tent met erin een Houtkachel die natuurlijk meteen aan ging en ook hadden we een kleine badkamer met wc en douche, ideaal. Het duurde even maar het werd heerlijk warm in de tent. 

Die kachel hebben we de eerste dagen nog veel aangehad want de temperatuur was nog niet heel hoog. Daardoor gingen we lekker de omgeving verkennen en bezochten we in die dagen ook nog twee prachtige kastelen in de omgeving. Die zijn daar volop te vinden, en ook echt super mooi. En het leverde prachtige plaatjes op.

De laatste dagen werd het steeds warmer en vanaf vrijdag echt heerlijk, en lagen we bij het zwembad. Dus kon niet mooier.

We hebben echt genoten hier, vooral van elkaar en het niets moeten en lekker doen. Samen zijn en de gezelligheid. We hadden geen wifi op de Camping en ik moet zeggen dat ik dat stiekem toch wel heerlijk ontspannend vond. Maar nu ook fijn dat het wel weer kan haha.

SAMEN MET MIJN LIEF

Met op de achtergrond de prachtige tuinen bij kasteel Villandry

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen. En ik ben benieuwd wat je ervan vond.

Misschien denk je er zelf wel over om naar één van deze mooie natuurcampings te gaan.

Maar ook als je tips of ideeën hebt, of wil samenwerken. Ik hoor graag van je.

 

Liefs mij♡

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram