· 

Eigentijdse en stoere keuken zelf gemaakt!

We kennen het allemaal wel, de kwaliteit van de keuken is nog prima, maar eigenlijk wil je wel wat anders.

Of, je hebt net een nieuw huis gekocht en de keuken is nog kort daarvoor vernieuwd, maar totaal niet jou stijl of smaak.

Wat dan? Tja een nieuwe keuken is behoorlijk kostbaar en meteen een behoorlijke verbouwing.

Dan is het natuurlijk het leukste om zelf te klussen en met kleine veranderingen de keuken een totaal andere uitstraling te geven. 

Hoe? Nou lees en kijk maar gauw verder.

Bij DE OUDE BANK weten ze raad. Hier hebben ze de producten om juist dat te doen wat jij wil. Je keuken aanpassen en veranderen naar je eigen stijl en smaak.

Op dit moment is de stoere en industriële stijl helemaal hot en trending. Betonlook is niet meer weg te denken uit het interieur. Overal kom je het tegen en ja, het geeft ook een prachtig effect. Of je nou een landelijk of vintage stijl keuken wil of misschien een hele strakke hoogglans witte keuken. Plaats er een betonnen aanrecht op en je krijgt een prachtig spannend contrast. En ook op de wand en vloer is Betonlook gewoon heel erg mooi. 

Je kon voor Betonlook Verf al bij De Oude Bank terecht, maar ze verkopen er meer producten, waaronder Cement Stuc. Bij de Oude Bank zijn ze altijd van alles aan het veranderen en hun producten aan het uitproberen. Ze willen zelf ondervinden hoe deze werken en hoe ze de gebruikte technieken zo goed mogelijk aan de klant kunnen overdragen.

En, je wil als consument graag met eigen ogen zien wat zo'n product nou echt doet. Daarom hebben ze nu bij De Oude Bank hun eigen keuken van boven tot onder opgeknapt met hun eigen producten. Met verbluffend resultaat.

Zo was het

Hierboven heb ik foto's van 1 kant van de keuken. Het oude aanrechtblad was al eens eerder in Betonlook geschilderd, maar nu wilden ze meer verandering laten zien. De vanille kleurige tegeltjes zijn vooraf bewerkt met een egaliseerpasta, hierdoor zie je veel minder tegelpatroon (zie vervolgfoto's). Daarna werd vervolgens de Betonlook Verf er overeen aangebracht. Ik moet zeggen dat ik het resultaat hiervan erg mooi vind. Aan de voorkant van het aanrechtblad werd de ronding - de waterkering - er afgezaagd. Er werd over de hele lengte een blad op gelegd, voor meer dikte. En er werd een nieuwe spoelbak in gezet. Vervolgens werd het werkblad behandeld met Cement Stuc. En hoe gaaf is het!!

Zo is het nu

Zie je hoe mooi de Cement Stuc eruit ziet, net echt gestort beton. De tegelrand aan de raamkant is ook meegenomen. En het dubbele werkblad geeft die stoere dikte, net als beton.

Aan de andere kant van de keuken is het aanrechtblad nog origineel, en bewerkt met Betonlook Verf. Dus zowel op het aanrechtblad, als op de wand zitten hier in de Betonlook Verf.

Ik heb zelf een heel aantal sfeerfoto's van de keuken gemaakt. Heel stoer, hoe de hij er nu uitziet. 

Binnenkijken in de keuken van De Oude Bank

Styling @adrianadingerink

Ook de vloertegels in de keuken hebben een andere uitstraling en kleur gekregen, door het gebruik van krijtverf van De Oude Bank.

Super mooi ziet het eruit, en hoe geweldig als je bedenkt dat je dit dus allemaal zelf kunt doen.

Ben je enthousiast over deze mogelijkheden en wil je graag meer weten over de producten?

In mijn vorige blog over Betonlook Verf kun je van alles hierover lezen, maar voor de beste informatie over deze producten

ga je naar de website van De Oude Bank in Zwolle. Of nog leuker, ga er eens heen en neem eens een kijkje in de keuken van deze verrassende winkel. Je bent er van harte welkom.

 

Heel erg bedankt voor het lezen van dit blog voor De Oude Bank. 

Wil je meer lezen, kijk dan eens bij BLOGS ADRIANA STYLING en of BLOGS DE OUDE BANK.

 

Liefs Adriana.

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram