· 

Betonlook verf

In dit vervolgblog voor De Oude Bank ga ik je alles vertellen over hun best verkochte product op dit moment, de Betonlook Verf. 

Wat is dit voor verf, hoe werkt het en hoe ziet het eruit. Ik hoop dat je net als ik door het lezen van dit blog nieuwsgierig wordt naar deze, mag ik wel zeggen, wonderlijke verf. 

Wat is Betonlook Verf

In deze tijd zijn beton en andere stoere en industriële elementen niet meer weg te denken uit ons interieur, je komt het overal tegen. Op de vloer, in de keuken en badkamer, en op de muur. Maar echt beton aanbrengen of storten is een tijdrovende en vaak lastige klus, die je door een gespecialiseerd  bedrijf of vakman moet laten uitvoeren. Wat is er nou mooier en makkelijker dan een verf met die echte beton uitstraling. Een verf die gemakkelijk is aan te brengen, en op bijna alle ondergronden toepasbaar, en goed hecht.

Betonlook Verf verkopen ze bij De Oude Bank en is een een hele mooie en makkelijke manier om die beton look te krijgen.

Het is verbluffend hoe echt het lijkt, en het geeft een stoer, levendig en prachtig industrieel resultaat.

 

Al deze foto's hieronder zijn echt van betonlook verf, van De Oude Bank.

Hoe werkt het

Voordat je gaat beginnen met de verf zorg je dat de ondergrond schoon, vet en stof vrij is. Dan breng je altijd eerst een laag speciale Primer aan, zonder primer zou de verf niet goed hechten en krijg je niet het gewenste beton effect. Deze (witte) primer is te verkrijgen in twee soorten, met korrel en zonder korrel. Zonder korrel is het meest geschikt voor bijvoorbeeld vloeren en tafelbladen (ondergrond die glad moet blijven), en voor de andere oppervlaktes kun je voor een voelbaar effect de primer met korrel gebruiken. Met 1 liter primer bewerk je ongeveer 10 tot 12 vierkante meter en de droogtijd van de primer is 6 uur, daarna kun je er met de Betonlook Verf over schilderen. De verf is geleiachtig en lijkt haast een beetje op kikkerdril. Je schept als het ware iets verf aan je kwast (niet te veel), en afhankelijk van hoe je de verf aanbrengt krijgt het een bepaald patroon op de muur. Je brengt de verf altijd aan met een blokkwast en niet met een roller. Met 1 liter Betonlook Verf schilder je ongeveer 13 tot 17 vierkante meter, en de droogtijd is tussen de 3 en 9 uur afhankelijk van de aangebrachte dikte. Zowel de primer als de verf zijn op waterbasis. Vervolgens is het voor werkbladen, tafels, vloeren en trappen nog belangrijk om er een extra beschermende, vuil afstotende vernis, lak of boenwas aan te brengen. Echt, de mogelijkheden zijn eindeloos, maar verwar het ook zeker niet met gewoon even schilderen. Om met de verf te werken moet je, je er wel even in verdiepen. Maar mocht je nou niet zeker zijn van wat je wil, of hoe je het moet doen en je hebt vragen. De Oude Bank is gespecialiseerd in deze verf en ze kunnen je helpen en adviseren met het maken van de juiste keuzes. Zo kom je tot een prachtig resultaat. Op de website van DE OUDE BANK vind je nog veel meer informatie.

In 15 prachtige kleuren

Hier nog een korte film met uitleg, deze is ook op hun website te zien. Hierop zijn goed de verschillende manieren van aanbrengen en het effect ervan te zien. Het is echt bepalend voor de uitstraling.


Mijn ervaring met Betonlook Verf

Voor dit blog ging ik zelf ook aan de slag met deze verf, ik wist al snel wat ik wilde veranderen in ons huis. Het moest echt een stoere blikvanger worden. De schouw, het centrale punt in onze woonkamer. Best spannend ook. Ik koos voor de kleur "Kiezel" een licht grijs (best safe haha), maar in ons huis zijn alle wanden wit dus een kleurtje steekt dan ook best af en valt goed op. Ik had een paar dagen ervoor de schouw al in de primer met korrel geschilderd. Jaap bracht afgelopen maandag de verf en maakte gelijk even een begin, kon ik mooi foto's maken. Vaak schildert hij zelf in opdracht van klanten en bedrijven die bij De Oude Bank de Betonlook voor hun pand, winkel of huis willen, en dit graag door deze specialist willen laten doen. Dus dat is ook mogelijk. Maar ik moet zeggen dat het echt gemakkelijk was. 

En zie hier het resultaat.

Ik ben er echt super blij mee!! Het is echt heel stoer geworden, en het geeft ook een warme uitstraling in combinatie met hout.

Het voelt goed en ziet er heel erg echt uit. Mijn man vind het ook erg geslaagd, hoewel hij in het begin misschien dacht, wat ga je nu weer doen haha.

styling en foto's : adrianastyling

En nu zo iets leuks!

Omdat ik dit blog mocht schrijven voor De Oude Bank over de Betonlook verf, mag ik namens De Oude Bank dit -GIVEAWAY- pakket weggeven ter waarde van €53,95 In de kleur naar keuze!

 

Wat moet je daar voor doen?!

Ga naar mijn instagram account @adrianadingerink en volg mij en @de_oude_bank en laat onder deze foto op instagram van de -GIVEAWAY- een bericht achter dat je meedoet en tag daarin twee vriendinnen waarvan jij denkt dat ze ook graag zo'n leuk Betonlook Verf pakket willen winnen. Heb je geen Instagram, Like dan en volg ADRIANASTYLING  en DE OUDE BANK op Facebook, en laat ook onder deze foto op mijn Facebook pagina een bericht achter dat je meedoet, en deel en like dit bericht in je facebook pagina. Op woensdag 21 februari maken we om 21.00 uur de winnaar van Instagram of van Facebook bekent.

Ik hoop dat ik je weer enthousiast heb kunnen maken over deze leuke winkel, en de Betonlook verf die ze er verkopen.

Nu weet ik nog niet waar het volgende blog over gaat, maar misschien word het wel een leuke binnenkijker bij een bedrijf of woning waar ze deze stoere verf ook op de muur hebben zitten, en mogen we eens mee kijken en horen van hun ervaringen en reacties op de verf.

 

Voor nu heel erg bedankt voor het lezen van dit blog voor De Oude Bank. 

Wil je meer lezen, kijk dan eens bij BLOGS ADRIANA STYLING.

 

Liefs Adriana 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Jacky (vrijdag, 16 februari 2018 01:11)

  Super !

 • #2

  Mewelina (vrijdag, 16 februari 2018 02:18)

  Wauw super Adriana!! het is echt mooi geworden en lijkt zeker niet al te moeilijk.. Ik ga zeker meedoen met de giveaway � heb al een muur op het oog haha �

 • #3

  Bianca (vrijdag, 16 februari 2018 08:18)

  Superleuke blog, daar wordt je enthousiast van!! Ik ga zeker met de give away actie mee doen��

 • #4

  zwanetramaker@hotmail.com (vrijdag, 16 februari 2018 10:29)

  Wauw wat super vet. Ik doe eens gek en doe mee. Prachtig vind ik het, je hebt zoooo, n mooi huis!!!

 • #5

  Bekvt (maandag, 19 februari 2018 12:06)

  Wat gaaf! Echt super gaaf! Ik ben ook in voor ons nieuwe huisje.. echt super stoer! Zou dit ook over behang kunnen?

 • #6

  Nikki (dinsdag, 20 februari 2018 07:56)

  Echt heel erg leuk! Het staat zo mooi in je huis :)

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram