· 

Blogger voor De Oude Bank in Zwolle

Net voor de kerstvakantie werd ik benaderd door Geja, eigenaresse van De Oude Bank. Ze vroeg mij of ik het misschien leuk zou vinden om blogger te worden voor De Oude Bank. Ik ken Geja al een aantal jaren, voorheen heb ik hier in de winkel gewerkt. En nu doe ik nog steeds de styling van de winkel. In mijn EERSTE BLOG heb ik daar al eerder over geschreven.

En nu dus bloggen voor De Oude Bank. Wauw wat super dat ik daarvoor gevraagd ben. Het is heel leuk als je hoort dat iemand heel enthousiast is over wat je doet en hoe je schrijft. Nu dus nu mijn eerste blog in opdracht.

Wat is De Oude Bank

In een mooi oud pand aan de Nieuwe Deventerweg in Zwolle zit De Oude Bank. Deze winkel is eigendom van Geja en haar man Jaap.

 

In 2008 is Geja haar winkel  begonnen. De naam verwijst naar de voormalige bestemming van dit pand. Want tot halverwege de jaren 90 zat hier namelijk de Raiffeisenbank, wat later de Rabobank werd. Eerst werd hier veel brocante en vintage verkocht, later kwam er krijtverf bij.

 

Geja zet zich altijd erg in om de producten die ze verkoopt in de winkel, actief onder de aandacht te brengen. En dat is haar altijd goed gelukt. Een echte ondernemer zit niet stil, en met de jaren heeft de winkel zich ontwikkeld en speelt Geja in op de vraag van de consument. Ook Jaap haar man, is sinds aantal jaren actief in het bedrijf en samen zijn ze een sterk ondernemersduo.


Wat verkopen ze bij De Oude Bank

In het begin voornamelijk Krijtverf, naast de vintage en brocante. Het ging steeds beter met de verkoop van de verf, vooral door te investeren in uitleg.  Bijv. door gratis Workshops en in de krant en vakbladen informatie  over het product te geven. 

De Oude Bank geeft echt advies op maat, Geja luistert en adviseert over interieur en in kleurgebruik. Iets wat je bij de gemiddelde winkel of bouwmarkt niet krijgt. Doordat vintage en brocante achter bleven, is de verf de boventoon gaan voeren, en ook via internetbestellingen kwam er steeds meer vraag. Op dit moment verkoopt De Oude Bank krijtverf van het merk Vintage Paint, en daarnaast L'Authentique. De krijtverf van L'Authentique wordt ter plekke voor je op kleur gemengd, met keuze uit meer dan 1000 kleuren zodat je altijd met de juiste kleur naar huis gaat. Sinds drie jaar verkoopt De Oude Bank ook Betonlook Verf geschikt voor muren, vloeren, tegels en trappen, meubels en accessoires en verkrijgbaar in 14 prachtige kleuren. Het is gemakkelijk met een blokkwast aan te brengen met een verbluffend resultaat.

De Oude Bank een Mixstore

Sinds twee jaar wordt er naast verf in de winkel  ook 2e hands dameskleding in het midden/hoog segment verkocht.

Door het teruglopen van de vintage en brocante kwam er ruimte vrij in de winkel. Maar een vintage damesmode bestond er nog niet in deze omgeving. Dus kun je bij Couture as Good as new  mooie merken voor een gunstige prijs vinden. Zelf kom ik er ook graag even neuzen en heb al vaak leuke items mee naar huis genomen. Het is fijn je te laten adviseren. Bij "Couture as Good as new" weten ze precies welke mooie items er in de winkel hangen, om voor jou de perfecte vintage outfit samen te stellen.

Ik hoop dat ik jullie al een beetje kennis heb kunnen laten maken met De Oude Bank. Er valt nog veel meer te vertellen over deze winkel, en vooral over de producten die ze er verkopen. En dat is precies wat ik van plan ben om te gaan doen met dit bloggen voor De Oude Bank. Dus ben je nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de betonlook verf (ik wel ;-) daar ga ik je in een volgend blog van alles over vertellen.

 

Heel erg bedankt voor het lezen.

Liefs Adriana 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram