· 

HELP MIJN MAN IS KLUSSER

Anders dan de titel van dit blog doet vermoeden, is mijn man Daan echt een goede klusser en een handige ook. Gouden handjes!

Hij runt al jaren een succesvol hoveniersbedrijf, TUINACTIEF. En doordat hij veel met zijn handen werkt en dingen maakt, is hij ook echt een hele handige man. Ideaal voor zo'n vrouw als ik. Hij heeft inmiddels ook al het nodige hier in ons huis gemaakt.

En nu moest het er van komen.

In de kerstvakantie. Daan was 2 weken vrij en we wilden dan graag een project in de keuken eens aanpakken. Al een jaar geleden hadden we plannen voor het maken van een kast in de keuken. Om meer gebruik maken van de ruimte van het huis, het hoge plafond. Maar vorig jaar hadden we nog andere plannen. En toen heeft Daan een kast voor de tv en kasten voor in de hal gemaakt.

Nu was dus de keukenkast aan de beurt. Eerst was ik zelf flink aan de slag gegaan. Oude kast op marktplaats geplaatst en verkocht. Al het behang wat er op de muur zat eraf getrokken. Het ging niet zo gemakkelijk, maar uiteindelijk is het gelukt. En we hebben een gedeelte opnieuw geschilderd en er een nieuw behangetje op gedaan. Het behang is van de behangvoordeelshop. Een baksteen motief. Hij was echt een koopje, en we zijn echt heel blij met het resultaat.

Nou had ik er al vaker aan gedacht om oude deuren te gebruiken voor die kast. Van die mooie hoge. Hoe gaaf zou dat zijn om daar een kast van te maken. Uiteindelijk vond ik via Marktplaats super mooie bij I. Steen antiek in Almelo. Dus wij hup die kant op (nadat we oppas hadden) met de werkbus van Daan. En daar hebben we twee super mooie, grote en zware deuren gevonden, ze zijn 2.45 hoog. Waarschijnlijk komen ze uit een al lang leegstaand ziekenhuis in Hongarije.

En wat staan ze hier gaaf!!! 

Daan heeft de kast vast gemonteerd aan de muur en het plafond en er allemaal stevige schappen in gemaakt. Ik kan er echt al mijn servies (en dat is veel) in kwijt. Het was echt een hele klus om alles passend en stevig te maken. Ik vind het zo knap dat het hem zo goed gelukt is. En ben trots op onze bedachte en zelfgemaakte kast. Hij heeft een beetje de illusie alsof je zo door de deuren naar een andere ruimte kunt gaan. Ook is hij ondiep en neemt hij daardoor in de keuken veel minder ruimte in. 

Zo zag de keuken er eerst uit

Kortom een super geslaagd project en mooie kast. De deuren hebben nu nog hun orginele kleur maar binnenkort zijn ze wit. Dat vind ik zelf toch het mooist.

Wat leuk dat je mijn blog hebt gelezen. En ik ben heel benieuwd wat je ervan vond. 

Maar ook als je tips of ideeën hebt ik hoor het graag van je.

 

Liefs mij♡

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Gerhard (maandag, 08 januari 2018 12:04)

  Gaaf hoor!

 • #2

  Marieke (maandag, 08 januari 2018 15:54)

  Supergaaf!!! Ik zoek zoiets 4 deuren om een mooie keukenkast te laten maken..

 • #3

  Miranda (dinsdag, 09 januari 2018 01:53)

  Hey lieverd ...wat leuk deze blog topper ben je.
  Ziet er allemaal zo mooi uit .
  Veel succes met alle mooie dingen
  Liefs ons

 • #4

  Jeanette (donderdag, 11 januari 2018 03:20)

  Prachtig geworden!

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram