· 

KERST ELK JAAR WEER HETZELFDE??

Het is bijna kerst, en net zoals elk jaar, hebben we ook nu weer ons huis gezelliger gemaakt en versierd met leuke sterren, kerstballen, lampjes en mooie oude en nieuwe accessoires.

Elk jaar weer opnieuw, maar elk jaar hetzelfde kan heel leuk zijn, maar zelf vind ik dat een beetje saai. En ik hou zo van anders. Ja dan moet het dus weer anders. Nou de kerstboom blijft wel hoor, en ook een echte, ik hou zo van die dennen-geur in huis. Wij zoeken elk jaar weer een nieuwe boom uit met ons gezin. Op een veld bij een boerderij  hier in de buurt. Heel gezellig met z'n allen.

De voorpret is ook al het begin van het kerstgevoel. Thuis word ie opgetuigd nou ja opgetuigd?! Dit jaar ging het ietsje anders. Tenminste met de éne boom, (we hebben twee bomen) één in de keuken meer voor de kids, en één in de kamer (voor mama) haha!!

De boom in de kamer heeft geen ballen, wel lampjes. Eigenlijk is niemand het daar mee eens maar ik vind het zelf mooi en dus blijft het nog even zo. Wel mogen de kinderen in het aankomende weekend net voor kerst van mij de boom optuigen, om het er dan na de kerst weer uit te halen ;-)

Kerst 2017

DE KINDERKERSTBOOM

Hij staat te pronken in de keuken deze boom.

Maar om nog even terug te komen op dat anders, ik heb toch gewoon even zin om te laten zien hoe alles dan anders is bij ons in huis.

Ik heb hier een aantal foto's van kerst 2015 in ons huis, dat nu er toch wel heel anders uitziet.

Wat zeker ook veranderd is, sinds twee jaar geleden, de vloer en de muur. Zoals je dat in de foto's goed kunt zien.

We hadden daar nog een donkere laminaat vloer, inmiddels hebben we een echte eikenhoutenvloer van Plankenland Zwolle.

En ik moet zeggen dat we daar heel erg blij mee zijn. Hout is echt zo anders dan laminaat. Ik kan het iedereen aanraden.

Maar ook de stijl in huis is heel anders geworden, op deze foto's kun je goed zien dat ik erg hield van klassiek en stoer met brocante en industriële invloeden. De kerstboom was vooral traditioneel met oude kerstballen. Ik vind zelf deze stijl nog steeds erg mooi, en veel spullen van toen heb ik ook nog wel, maar ook is er veel weggegaan of het is lekker opgefrist met de witkwast. en de oude kerstballen komen dus toch nog dit weekend in de boom te hangen, haha!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om dit te lezen, en dat ik je kan blijven plezieren met leuke en gezellige verhalen en foto's.

In mijn volgende blog een hele leuke kerst binnen-kijker, daarover later deze week meer.

Ben je enthousiast over wat ik doe, of over mijn blog, ik zou het super leuk vinden wat van je te horen.

Maar ook als je op- of aanmerkingen hebt.

 

Liefs mij ♡

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram