· 

VTWONEN BIJ MIJ THUIS

Eén van mijn meest favoriete woontijdschriften heeft deze maand, een reportage van ons huis in hun magazine staan. Super blij en trots voel ik me. Het is zo leuk om mee te maken. Echt een droom die is uitgekomen, het voelt als een bevestiging én waardering voor je passie, wonen en styling.

Ik wil jullie in deze blogpost vertellen, hoe het allemaal is gekomen en hoe het is gegaan.

Vorig jaar november werd benaderd via Instagram door styliste José Spaans, met de vraag of ze misschien samen met een fotograaf, foto's mocht maken van ons huis. Ze werkt freelance voor verschillende bladen en ze vond dat we een leuke en originele stijl hebben.

Ik was natuurlijk blij en verrast met deze vraag. Dat is altijd al een droom van me geweest en ik heb me ook altijd af gevraagd hoe die leuke binnenkijkers in die woontijdschriften komen.

Omdat de dagen steeds korten worden in november gaf ze aan in het nieuwe jaar weer contact op te nemen, als de dagen langer en het licht beter zou zijn om foto's te maken. Jammer natuurlijk maar wel begrijpelijk, dus ik wachtte het af.
Toen ze in februari van dit jaar weer contact met me op nam was ik super blij!!
Uit eindelijk zijn ze op vrijdag 3 maart 2017 hier de hele dag geweest.
Dat is toch best een tijdje geleden, zo lang kan het dus duren.

Het was erg leuk om mee te maken, rond 10.30 uur waren ze er.

Ik had natuurlijk in de dagen hiervoor het huis van onder tot boven gepoetst, opgeruimd en gedaan. In de ochtend bracht ik eerst de twee oudsten naar school en de jongste naar de peuterspeelzaal. Bij thuiskomst ben ik als een malle alle rommeltjes en speelgoedjes gaan opruimen. Snel pakte ik de vaatwasser uit, ruimde snel de was op en maakte ik alle bedden op.

Zodat ik, toen ze er waren als een relaxte moeder van drie, de deur open deed en met een opgeruimd gevoel en met het zweet

op mijn rug,( haha) ze in ons huis liet.

 

Leuk was het vooral om te zien hoe ze te werk gaan, om de mooiste foto,s te maken. Sommige dingen werden anders neergezet, weggehaald of toegevoegd voor de perfecte foto. Hier zie je een aantal foto's er zitten er ook een paar bij die niet de VTwonen hebben gehaald.

Styling door Jose Spaans

Fotografie door Barbara Groen

Uit eindelijk kreeg ik in juni 2017 te horen dat VTwonen de foto's had aangekocht, ik was super blij!!! Maar het wachten was nog niet voorbij, uiteindelijk ben ik eind september 2017 gebeld door VTwonen en is hier in oktober iemand geweest voor een persoonlijk interview.

En nu is het dus zover.

Ik ben super blij met het resultaat. Het is een gek idee dat er vanaf vandaag een woontijdschrift in de meeste supermarkten, en bij boekhandels, ligt met een binnenkijker van ons huis erin. Ik wil niet zeggen dat het nu klaar is natuurlijk, mijn droom is uiteindelijk een zelfstandig ondernemend styling bedrijf te runnen, en blogs te schrijven.

Maar ik heb nu geleerd dat dromen soms uitkomen, en ik ben al een beetje op weg. En het is goed om dromen te hebben en na te jagen.

Je weet maar nooit!!

 

Ben je enthousiast over wat ik doe, of over mijn blog, ik zou het super leuk vinden wat van je te horen.

Maar ook als je op- of aanmerkingen hebt.

 

Liefs mij ♡

 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Annet Klompalberts. (dinsdag, 21 november 2017 07:04)

  Hey A3ana
  Zooo leuk om dit van jou te zien.
  Helemaaaaal niet jaloers ofzo.........�Maar je bent lekkker bezig, ik hoop dat je het een keer van de grond krijgt. Het is je gegund. Groetjes Annet

 • #2

  Constance Voskuilen/blauwzilver (dinsdag, 21 november 2017 10:13)

  Leuk het verhaal achter de reportage van de VT wonen. Jeetje wat een weg om uiteindelijk erin te komen staan , maar zeker de moeite waard en iets om trots op te zijn�Veel succes met je dromen , ik hoop dat ze uitkomen �Gr.Constance

 • #3

  Zwanet Ramaker (dinsdag, 21 november 2017 13:07)

  Wat een leuk verhaal en je hebt ook een super mooi huis, je hebt een plek in vt wonen zeker verdiend. Ik ga m gauw halen deze week. Ben zo benieuwd.
  Ik heb zelf een dochter die de opleiding interieur stylist doet en een dochter die bloemist is dus aan creativiteit hier geen gebrek. Zoo leuk allemaal. Succes met alles en ik zie uit naar je volgende verhaal. Gr Zwanet

 • #4

  Mariejanne (woensdag, 22 november 2017 01:58)

  Lieve Adriana,

  Wat een prachtige foto's!!
  En wat een mooie styling.
  Het komt op mij heel origineel over. En aantrekkelijk. Super goed gedaan.
  Ik hoop dat je erop vertrouwen kunt, dat je een eigen styling bedrijf gaat opzetten. Het gaat je zeker lukken.
  Ik ga VT wonen vandaag nog aanschaffen. Ik verheug me erop! Liefs, Mariejanne

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram