· 

VERANDERING

Laten we zeggen dat ik nogal veranderlijk ben in huis, en ik zal vast niet de enige zijn.

Heerlijk schuiven met spullen, maar daarbij blijft het vaak niet.

Meubels wisselen hier ook nogal en de kleuren ervan ook. Ik kan het niet laten!

Ik denk altijd in verandering. Elke keer weer heb ik zin in een nieuw project.

Op dit moment heb ik er ook een paar in mijn hoofd, maar voor de meeste heb ik mijn handige man nodig die iets maakt of vast schroeft. En hij heeft zelf een drukke baan dus moeten sommige ideeën een beetje wachten.

 

Een paar blogs geleden had ik het over WITTE-VERF en de magie ervan. Nou moet je weten dat ik al veel vaker veel witte meubels heb gehad, en het blijft trekken. 

Bij ons in de kamer staat een grote lockerkast zo'n oude stoere, maar er staan nog twee stoere oude kasten bij ons in de kamer. een oude metalen legerkast met lades, en een oude berging/archief  kast. Ze zijn allebei in oude roestig, doorleefde staat. De grote lockerkast had een groene kleur wat er ooit in een werkplaats op was gespoten en ook maar half, vooral aan de voorkant. En je merkt al welke kant het opgaat. Een jaar geleden kwam deze kast bij ons in de kamer, ik vond hem prachtig zoals hij was, maar ik zeg er dan ook bij; ik kan hem altijd nog schilderen.

En de kleur groen is toch best sfeer bepalend, daarom dus nu deze verandering. 

Even binnenkijken

Ik zelf ben er heel erg blij mee, het geeft rust in de kamer, maakt het ruimer en lichter. 

De rechter zijde van de kast heb ik niet geschilderd, deze was niet overgespoten, en ik vond het zelf mooi om hem zo te laten. De eigen maak Graffiti, en de lijsten boven de bank geven een stoer effect net zoals het strakke wit van de lockerkast in contrast is met de metalen ladekast. 

Hebben jullie zelf ook last van veranderdrang, en zo ja met wat?, ik hoor het graag van je.

Inmiddels ben ik al weer op een ander plannetje aan het broeden voor in de woonkamer.

Wordt vervolgd.

 

Liefs Mij.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Lucienne (zaterdag, 07 oktober 2017 23:22)

    Ben benieuwd.

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram