· 

WITTE VERF

Ik weet ik ben niet de enige, white love!!!

Zo mooi wat een laagje wit kan doen!,
Die oude koloniale, op marktplaats gevonden kast nieuw leven in blazen. 
Of die bij de kringloop gevonden pot of kist. En zo kan ik nog wel even door gaan.
Zo heerlijk fris is wit. Steeds vaker kom je nu "all white" interieurs tegen. En ze zijn jaloers makend mooi!
Wit heeft de fijne eigenschap alles een ruimtelijke gevoel te geven, Wit geeft licht en maakt licht. Ook kan het bijvoorbeeld zoals in mijn vorige blogpost oud houtsnijwerk minder oud bollig, druk of stoffig eruit laten zien, het frist letterlijk op. Maar dat doen heel veel andere kleuren natuurlijk ook!
Vaak sta ik zelf met een kwast en een pot witte verf in de aanslag, en ben ik klaar met het project, dan kijk ik altijd nog even rond of er nog niet een volgend slachtoffer te vinden is. Hihi herkenbaar!?
Wat wel lastig kan zijn met alles wit, is warmte en persoonlijkheid toevoegen aan je interieur.
Je wil natuurlijk niet dat je huis lijkt op de wachtkamer van de tandarts.
Warmte en persoonlijkheid toevoegen aan een wit interieur, hoe doe je dat.                             
                        Bron Foto: Pinterest

 


Natuurlijke materialen bijvoorbeeld.  Echt hout of aardewerk zijn van die toevoegingen die veel warmte geven. daarbij kun je denken aan zowel oud hout maar ook nieuw en onbehandeld hout doen het erg goed. Maar ook Linnen en andere natuurlijke stoffen, Jute en planten!
Een spannend wit interieur krijg je door toevoeging van een contrasterende kleur, zoals zwart of een andere tint, de kleuren versterken elkaar. maakt het wit nog mooier

Bron Foto's Pinterest &@adrianadingerink


Waarom was ik met de witte verf in de weer!

Nou om een lang verhaal kort te maken ;-)

Mijn handige man Daan had ongeveer een half jaar geleden in de kamer een grote TV kast gemaakt van OSB platen.

Het idee was al om de kast wit te schilderen, maar toen de kast eenmaal klaar was vonden we hem er zo super uit zien en jammer om te schilderen. Wel heb ik er gelijk bij gezegd dat als zin had in iets anders, er een witte laag overheen zou gaan. en dat was dus nu.

Gelukkig vind Daan dat niet erg.

 

Liefs van mij!! ♡

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram