· 

EERSTE BLOG

Al een hele tijd loop ik rond met het idee een eigen blog te gaan schrijven, niet omdat mijn leven nou zo super interessant is hoor, maar eigenlijk lijkt het me gewoon leuk en gezellig wat meer te delen over de dagelijkse dingen die ik meemaak of beleef.

Wie ben ik?!
Mijn naam is Adriana en ben getrouwd met Daan en moeder van drie prachtige kinderen.
Onze Liene van 7, Jula van 5 en Floris is 3. En hebben een hond Duco en een konijn Hop.
We wonen in het dorpje Windesheim net onder Zwolle.
Daan is hovenier en heeft een eigen bedrijf. Tot en met de geboorte van Liene heb ik altijd in de mode gewerkt. De kledingwinkel waar ik het laatst werkte is failliet gegaan. Daarna heb ik nog even bij een sieraden winkel gelopen voordat ik bij een leuke woon en verfwinkel terecht kwam.
Stiekem een droom die uitkwam. Want altijd was ik bezig met interieur dingen en stylen. Eerst werkte in voornamelijk in de verkoop. Maar langzaam mocht ik steeds vaker de winkel omgooien veranderen en stylen. Iets wat ik super leuk vond om te doen en me ook nog eens heel goed af ging.
Mijn passie is naast het stylen, speuren naar schatten op rommelmarkten, kringlopen en marktplaats.
Wekelijks als het lukt ben ik wel even aan het speuren. En vind vaak de mooiste schatten.
Dat is dus ook iets wat ik zou willen delen hoe en wat ik gevonden heb, en waar.
Ik hoop dat je geïnteresseerd bent in mijn verhaal, en dat je vaker komt lezen.

Deze week heb ik bij De Oude Bank in Zwolle de styling van de winkel mogen doen.

Zo een leuke winkel!, ze verkopen hier krijt en betonlook verf.
die betonlook verf is ook te zien op deze achterwand van de foto.
Maar ook verkopen ze Tweedehands mode van de betere merken. In de winkel (een mooi oud pand) staan veel mooie oude vintage spullen ter decoratie. 
Ik mocht in de winkel de styling op me nemen. En ben heerlijk door alle hoeken heen gegaan. 
Zo fijn om te doen!, hoop dat ik gauw weer mag.

Mijn vondst deze week bij de kringloop.

Zo blij mee! Dit mooie oude wand bord. 

Op de foto is verder te zien; een oud gember potje dat ik heb gevonden op de blauwvinger markt in Zwolle afgelopen Juli. In het vitrine kistje van Ikea ligt een gejutte kwast of bezempje van het strand, ooit van mijn moeder gekregen, dat maakt hem natuurlijk alleen maar leuker. Je ziet veel hout gesneden dingen tegenwoordig het is best een trend. Het leuke van dit wandbord is dat het een oud voorwerp is en uniek, je komt niet snel nog zo eentje tegen. Echt een geluk's treffer dus. Er moest wel een beetje witte verf overheen, maar ik was toch al met de witte verf in de weer.

Daar vertel ik je in mijn volgende blog meer over.♡ 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 


Ik ben Adriana en 39 jaar.

 

Al heel lang heb ik een passie voor wonen en styling, altijd ben ik ermee bezig. 

Voor merken zoals oa. ZOEDT, BENIO

Mag ik vaak productfotografie verzorgen.


Een tijdje schreef ik ook blogs, maar op dit moment komt het daar niet van wel vind je ze hier terug op mijn website.

Hierdoor krijg je een kijkje in wat ik doe en leuk vind. En hoe interieur en styling mijn leven inspireren en beïnvloeden.

      

Je vind er naast mijn blogs ook blogs die ik scheef in opdracht voor De Oude Bank. Een bedrijf waarvan ik jaren de interieur styling van de winkel mocht verzorgen.


Kijk gezellig even rond op deze website 

Hierdoor krijg je een indruk van wat ik gedaan heb en kan.

 

Voor meer foto's  @adrianastyling.nl instagram